0
Vaše poptávka

Reference

logo

ZŠ Komenského nám. 198

Den otevřených dveří na ZŠ Komenského v Kralupech nabídl svým malým navštěvníkům zábavu formou skákacího hradu Šája. Po celý den se střídaly na atrakci malé, menší i větší děti a hrad si náramně užívaly. Firma Happy Times zabezpečila provoz od A do Z včetně celodenní obsluhy. S jejími službami jsme spokojeni a jistě je do budoucna znovu využijeme.

logo

Drogerie TETA

Spolupráce s agenturou probíhá velmi hladce. Jednání je velmi přátelské a se službami jsme spokojeni. Komunikace je rychlá a v případě nečekaných nepříjemností vždy rychle řešitelná. Jelikož se naše prodejny dlouhodobě remodelují na nové, svěží a modernější, je často potřeba flexibilně jednat a mít spolehlivé partnery. V naší dosavadní spolupráci jsme se mohli přesvědčit, že agentura Happy Times takovým partnerem je.

logo

SDH Jílové u Prahy

Služeb agentury Happy Times jsme využili při oslavách 140 let založení našeho sboru. Od prvního telefonátu do realizace a zaplacení služeb, konkrétně pronájem skluzavky Crazy, probíhalo vše bez sebemenších problémů. Vše na čem jsme se dohodli platilo! I když nás při akci potrápily dešťové přeháňky, obsluha udělala vše proto, aby byla atrakce maximálně v provozu. V praxi to znamenalo několikrát za den atrakci rychle sbalit a zakrýt, tak aby ihned po dešti byla opět schopna provozu. Jelikož zájem dětí nebral konce, obsluha ještě hodinku provozu přidala a to prosím bez finančního navýšení!

Až budeme příště podobnou akci pořádat, určitě se na agenturu Happy Times obrátíme znovu.

logo

PASSERINVEST GROUP, a.s.

Agenturu Happytimes jsme využili již několikrát při aktivitách v našem BB Centru a jejich nasazení, vstřícnost a profesionalita je důvodem, proč spolupracovat dál.

logo

Master’s catering

Výborná organizace při zajišťování doprovodných a zábavných služeb na námi pořádaných eventových akcích. Vstřícnost, flexibilita a řešení konkrétních problémů, které mohou nastat při konání akce a tím HAPPYTIMES výrazně přispívá ke zdárnému průběhu celé akce.

logo

Kulturní centrum Kamenice

Po celé řadě akcí, na kterých jsme s firmou HappyTimes spolupracovali, mohu bezpečně říci, že od začátku komunikace, přes přípravu a zajištění atrakcí po závěrečné zúčtování byla spolupráce vždy příjemná a přitom stále profesionální.

Vzhledem k velice pestré nabídce akcí na klíč a nafukovacích atrakcí pro děti, které byly vždy v čisté, v pořádku a připraveny včas, se stalo oslovení firmy HappyTimes samozřejmostí při každé námi pořádané akci.

Spolupráci s firmou HappyTimes mohu vřele doporučit.

logo

Kabátová Jana

My děkujeme Vám,vše proběhlo perfektně,hrad skvělý,perfektně čistý. Obsluha moc milá,nic nebyl problém. Moc rády Vás budeme doporučovat všem známým… Přejeme spousty spokojených zákazníků.

logo

Euromaster

Agentura Happy Times je skvělým partnerem pro akci ať už pro děti anebo dospělé. Nejen široká nabídka, ale především spolehlivost a vstřícnost obou majitelů my několikrát pomohla při organizování rozličných eventů. Pánové vždy dodrží na čem se dohodneme, přístup mají profesionální, spolupráce byla pokaždé bezproblémová. Mohu jedině doporučit.

logo

Autopat

Společnost Servis AUTO OPAT působí na trhu jako autorizovaný prodejce a servis vozů ŠKODA a autorizovaný servis Volkswagen. Velká část promo akcí bývá zaměřena na rodiny dětmi, proto jsme si jako partnera vybrali agenturu HappyTimes, protože s její pomocí se nám skvěle daří přilákat právě tuto cílovou skupinu. Již několikrát jsme si zapůjčili skákací hrad a velkou nafukovací skluzavku, zájem o tyto atrakce byl opravdu vysoký, děti našich stávajících i potenciálních zákazníků se bavily po celou dobu, s bezpečností atrakcí nebyl žádný problém. Se službami a komunikací agentury stejně tak se samotnou realizací akcí jsme velmi spokojeni.

logo

CB Auto a.s.

Co se týče Vašich služeb, určitě jsme spokojeni. Domluva proběhla naprosto bez problémů, i když objednávka proběhla relativně narychlo, stačila i emailová komunikace. Atrakce byla přivezena včas dle dohody a zákazníkům se líbila.  Jediné, co nám zábavu komplikovalo, tak bylo počasí.